A zseniális Hollik István 10 másodpercben összefoglalta a magyar kormány politikáját

Nehéz hozzáfűzni bármit is Hollik István kormányszóvivő friss üzenetéhez, annyira lényegretörő és frappáns az egész:

Hiába készülődtek heteken keresztül, hóban-fagyban az ellenzéki pártok és civilek a január 5-i tüntetésre, az új kormányszóvivő 10 másodperc alatt nem csak leleplezte az ellenállókat, de összefoglalta a magyar kormány politikáját is.

A felvétel elérhető a magyar kormány Facebook- és Youtube-oldalán, a megingathatatlan kiállás, a csontig hatoló tömör igazság kimondása, azaz a nagybetűs Hatás viszont egyértelműen az új kormányszóvivőt dicséri.

Az MTI szerint időközben váratlanul csatlakozott a kormány véleményéhez a kormánypárt, a Fidesz is. A pártszóvivő Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatón beszélt arról szombaton, hogy „Soros a bevándorláspárti erőket akarja megerősíteni, ezért mindenütt mozgósítja az őt támogató pártokat és szervezeteket, hogy azok támadják a bevándorlást ellenző kormányokat”.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.