A zseniális Hollik István 10 másodpercben összefoglalta a magyar kormány politikáját

POLITIKA
2019 január 05., 14:30

Nehéz hozzáfűzni bármit is Hollik István kormányszóvivő friss üzenetéhez, annyira lényegretörő és frappáns az egész:

link Forrás

Hiába készülődtek heteken keresztül, hóban-fagyban az ellenzéki pártok és civilek a január 5-i tüntetésre, az új kormányszóvivő 10 másodperc alatt nem csak leleplezte az ellenállókat, de összefoglalta a magyar kormány politikáját is.

A felvétel elérhető a magyar kormány Facebook- és Youtube-oldalán, a megingathatatlan kiállás, a csontig hatoló tömör igazság kimondása, azaz a nagybetűs Hatás viszont egyértelműen az új kormányszóvivőt dicséri.

Az MTI szerint időközben váratlanul csatlakozott a kormány véleményéhez a kormánypárt, a Fidesz is. A pártszóvivő Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatón beszélt arról szombaton, hogy „Soros a bevándorláspárti erőket akarja megerősíteni, ezért mindenütt mozgósítja az őt támogató pártokat és szervezeteket, hogy azok támadják a bevándorlást ellenző kormányokat”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.