A zseniális Hollik István 10 másodpercben összefoglalta a magyar kormány politikáját

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Nehéz hozzáfűzni bármit is Hollik István kormányszóvivő friss üzenetéhez, annyira lényegretörő és frappáns az egész:

Hiába készülődtek heteken keresztül, hóban-fagyban az ellenzéki pártok és civilek a január 5-i tüntetésre, az új kormányszóvivő 10 másodperc alatt nem csak leleplezte az ellenállókat, de összefoglalta a magyar kormány politikáját is.

A felvétel elérhető a magyar kormány Facebook- és Youtube-oldalán, a megingathatatlan kiállás, a csontig hatoló tömör igazság kimondása, azaz a nagybetűs Hatás viszont egyértelműen az új kormányszóvivőt dicséri.

Az MTI szerint időközben váratlanul csatlakozott a kormány véleményéhez a kormánypárt, a Fidesz is. A pártszóvivő Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatón beszélt arról szombaton, hogy „Soros a bevándorláspárti erőket akarja megerősíteni, ezért mindenütt mozgósítja az őt támogató pártokat és szervezeteket, hogy azok támadják a bevándorlást ellenző kormányokat”.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.