Alpinisták és tűzoltók mentették meg a vizslát, aki egy 30 méteres sziklafalra menekült a petárdák elől

ÁLLAT
2019 január 05., 20:12
comments 245

Az RTL Klubon ment le egy rövid riport Tekláról, az alig 2 éves badacsonytomaji vizsláról, aki olyannyira megriadt a szilveszteri petárdázástól, hogy meg sem állt egy 30 méteres sziklafal tetejéig. 

Nyolc fős tűzoltó csapat sietett az állat megmentésére szerdán, de annyira hosszadalmasnak bizonyult az akció, hogy végül csak csütörtökön sikerült lehozni a magasból a szerencsétlen és riadt állatot. 

Az egyik önkéntes tűzoltó a riportban elmondta, hogy a kutya örömugatással fogadta a mentőket, megnyugtatták, ételt adtak neki, hámot adtak rá, és végül kötelek segítségével hozták le a sziklafal pereméről. 

A kutya gazdái nem akartak nyilatkozni, de az kiderült, hogy az állat megnyugodott már, és a házban piheni ki a traumát. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt