A Kiskunsági-főcsatornába hajtott egy busz Tassnál

baleset
2019 január 06., 06:11
comments 34
photo_camera Fotó: police.hu

Az 5205-ös számú úton 21:35-kor egy 53 éves férfi közlekedett egy Neoplan autóbusszal Kunszentmiklós felől Tass felé. Az út 38-as km-énél, egy balra ívelő útkanyarulatban nem jól választotta meg a sebességet, ezért a busz a jeges úton megcsúszott, majd egy szalagkorlátnak ütközött, és a korláton átfordulva a Kiskunsági-főcsatornába borult.

Tass határában a hídról a Kiskunsági-fõcsatornába zuhant autóbusz 2019. január 6-án
photo_camera Tass határában a hídról a Kiskunsági-főcsatornába zuhant autóbusz 2019. január 6-án Fotó: Donka Ferenc/MTI/MTVA

A sofőr és az utasai (egy nő és két gyerek) az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.