A Kiskunsági-főcsatornába hajtott egy busz Tassnál

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Fotó: police.hu

Az 5205-ös számú úton 21:35-kor egy 53 éves férfi közlekedett egy Neoplan autóbusszal Kunszentmiklós felől Tass felé. Az út 38-as km-énél, egy balra ívelő útkanyarulatban nem jól választotta meg a sebességet, ezért a busz a jeges úton megcsúszott, majd egy szalagkorlátnak ütközött, és a korláton átfordulva a Kiskunsági-főcsatornába borult.

Tass határában a hídról a Kiskunsági-főcsatornába zuhant autóbusz 2019. január 6-ánFotó: Donka Ferenc/MTI/MTVA

A sofőr és az utasai (egy nő és két gyerek) az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. (police.hu) 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.