Fidel Castro unokája privátra rakta az Instagram-oldalát, miután a kommentelők szétszedték, amiért folyton utazgat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A két éve halott Fidel Castro unokája, Tony Castro kínos helyzetbe hozta a családot, miután az Instagramra arról posztolt, milyen körülmények között utazott Panamába, Barcelonába és Mexikóba (ahova két egymást követő hónapban is ellátogatott).

Tony Castro egy jachton lazul 2016 nyaránForrás: Instagram

A dél-floridai sajtó nem sokkal a kubai forradalom 60. évfordulója előtt számolt be arról, hogy Tony Castro kénytelen volt privátra rakni az Instagram-oldalát, miután rengeteg kommentelő panaszkodott, hogy a megvalósult szocializmusban, ahol mindenki egyenlő, egyesek egyelőbbek másoknál. A huszonéves Castrónak kb. 1300 követője van, ők továbbra is követhetik a kommunista vezető közpénzből utazgató unokájának kalandjait. (Daily Mail)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.