Fidel Castro unokája privátra rakta az Instagram-oldalát, miután a kommentelők szétszedték, amiért folyton utazgat

külföld
2019 január 06., 07:13
comments 154

A két éve halott Fidel Castro unokája, Tony Castro kínos helyzetbe hozta a családot, miután az Instagramra arról posztolt, milyen körülmények között utazott Panamába, Barcelonába és Mexikóba (ahova két egymást követő hónapban is ellátogatott).

photo_camera Tony Castro egy jachton lazul 2016 nyarán Forrás: Instagram

A dél-floridai sajtó nem sokkal a kubai forradalom 60. évfordulója előtt számolt be arról, hogy Tony Castro kénytelen volt privátra rakni az Instagram-oldalát, miután rengeteg kommentelő panaszkodott, hogy a megvalósult szocializmusban, ahol mindenki egyenlő, egyesek egyelőbbek másoknál. A huszonéves Castrónak kb. 1300 követője van, ők továbbra is követhetik a kommunista vezető közpénzből utazgató unokájának kalandjait. (Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.