Fidel Castro unokája privátra rakta az Instagram-oldalát, miután a kommentelők szétszedték, amiért folyton utazgat

A két éve halott Fidel Castro unokája, Tony Castro kínos helyzetbe hozta a családot, miután az Instagramra arról posztolt, milyen körülmények között utazott Panamába, Barcelonába és Mexikóba (ahova két egymást követő hónapban is ellátogatott).

Tony Castro egy jachton lazul 2016 nyaránForrás: Instagram

A dél-floridai sajtó nem sokkal a kubai forradalom 60. évfordulója előtt számolt be arról, hogy Tony Castro kénytelen volt privátra rakni az Instagram-oldalát, miután rengeteg kommentelő panaszkodott, hogy a megvalósult szocializmusban, ahol mindenki egyenlő, egyesek egyelőbbek másoknál. A huszonéves Castrónak kb. 1300 követője van, ők továbbra is követhetik a kommunista vezető közpénzből utazgató unokájának kalandjait. (Daily Mail)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.