Ittasan, jogsi nélkül, fegyverrel rabolt ki egy máriapócsi benzinkutat

bűnügy
2019 január 06., 06:46
comments 68

Egy szolgálaton kívüli rendőr tett bejelentést szombaton 17:15-kor a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy egy máriapócsi benzinkúton fegyveres rablás történt, és a rabló a pénzzel Kállósemjén felé menekült kocsival. A rablásban senki sem sérült meg.

A tevékenység-irányítási központ munkatársai azonnal ellenőrző-áteresztő pontok felállítását rendelték el, és mozgósították a környékbeli egységeket is a lehetséges menekülési útvonalak zárására.

A baktalórántházi rendőrök éppen a kijelölt felállítási helyükre siettek, amikor a 41-es számú főúton, Apagy és Levelek települések között felfigyeltek egy szemből érkező kocsira. Egyből utána fordultak, megállították, majd igazoltatták a sofőrt.

link Forrás

A rendőrök az autóban megtalálták és lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez használt fegyvert, illetve egy szatyorban a pénzt is. Mivel az intézkedés alatt felmerült a gyanú, hogy a 43 éves nagykállói férfi a vezetés előtt alkoholt ivott, a rendőrök mintavétel céljából előállították. Kiderült, hogy a vezetői engedélye is lejárt, ezért külön szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben.

photo_camera A rabláshoz használt fegyver Fotó: police.hu

T. Jánost a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságon rablás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A lakásán tartott kutatás során további tárgyi bizonyítékokat találtak, és foglaltak le. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek a letartóztatására. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.