A következő évadban is műszőrme kabátban feszít a sárkányos csaj a Trónok Harcában

DIVAT
2019 január 07., 20:55
comments 313
link Forrás

Az HBO hétfőn közzétett egy videót, amiben a 2019-es kínálatát mutatja be röviden, és ebben a nálunk is népszerű társasjáték, a Trónok harca filmváltozatának is jutott néhány másodperc. A sorozat legnagyobb szakértőinek már biztosan ennyi is elég, hogy komplett elméleteket gyártsanak a 8. évadról.

Ebből talán a legérdekesebb, hogy a sárkányos csajt alakító Emilia Clarke ebben az évadban is hordani fogja az előző évadban előkerült fehér, műszőrme kabátját, vagyis elég hideg lesz. Talán még kardozós jelenetekre is lehet számítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.