Sopron főterén is a hóba taposták, hogy O1G

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Úgy tűnik, a debreceni hóháború a soproni járókelőket is megihlette, mert hétfő este a város főterét mutató webkamerán is megjelent a hóban az ellenzéket összehozó jelszó, 

az O1G. Egyébként az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint kedden nyugat felől továbbterjed a havazás a keleti országrészre. A várható friss hó az ország déli felén maximum 5, az északi felén 5 centiméter fölött várható. Az Észak-Alföldön, az Északi-középhegység előterében és a Dunántúl északkeleti felén 5-10 centiméternyi hó is hullhat. Komárom-Esztergomban, Pest megye északi részén és Nógrádban lesz a legtöbb hó. Ezeken a területeken kedd éjfélig 10-15 centiméter fölötti friss hóréteg valószínű, a hegyekben (Dunazug-hegység, Börzsöny) 15 centiméternél több is hullhat. Komárom megyében lehet a legtöbb tapadó hóra számítani. Szóval érdemes lesz figyelni a webkamerákat. 

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.