Sopron főterén is a hóba taposták, hogy O1G

időjárás
2019 január 07., 22:52
comments 250
link Forrás

Úgy tűnik, a debreceni hóháború a soproni járókelőket is megihlette, mert hétfő este a város főterét mutató webkamerán is megjelent a hóban az ellenzéket összehozó jelszó,

az O1G. Egyébként az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint kedden nyugat felől továbbterjed a havazás a keleti országrészre. A várható friss hó az ország déli felén maximum 5, az északi felén 5 centiméter fölött várható. Az Észak-Alföldön, az Északi-középhegység előterében és a Dunántúl északkeleti felén 5-10 centiméternyi hó is hullhat. Komárom-Esztergomban, Pest megye északi részén és Nógrádban lesz a legtöbb hó. Ezeken a területeken kedd éjfélig 10-15 centiméter fölötti friss hóréteg valószínű, a hegyekben (Dunazug-hegység, Börzsöny) 15 centiméternél több is hullhat. Komárom megyében lehet a legtöbb tapadó hóra számítani. Szóval érdemes lesz figyelni a webkamerákat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.