Túszokat ejtett egy strucc Esztergom mellett

ÁLLAT
2019 január 7., 13:34
comments 170

Pánikba esett egy strucckakas egy esztergomi farmon, és túszul ejtette a látogatókat, valamint leteperte a gondozóját a Kemma beszámolója szerint.

Az Állatmentő Liga nagyon érzékletes Facebook posztban írta le az eseményeket:

Esztergomba egy struccfarmra idegenek jöttek látogatóba, délutánra az összes madár egy kivételével aki ez a kakas volt bementek a helyükre, majd amikor az emberek távozni akartak, megijedt, hogy egyedül van kint, és bepánikolt. Megtépte a gondozóját, és bekergette az embereket a hátsó házba. Aminek az ablakát kopogtatva sakkban tartotta a látogatókat. Voltak kinn a Rendőrök, de a helyzet nekik is új volt, így többen is tőlünk kértek segítséget. Kollégáink elsőre befogóbotos tereléssel próbálkoztak, de a madarat jobban izgatta a bent lévő idegenek. Majd szépen lassan raklapokkal egy falat húztak a kert közepére és egyre beljebb terelték a kezükben lévő raklapokkal az állatot, míg be nem terelték, és az emberek kiszabadulhattak. Próbáltunk egy csoportképet csinálni a kimenekült csapattal, de annyira örültek a szabadulásnak, hogy percek múlva mindenki elviharzott.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt