Fennakadásokat okoz a havazás a Liszt Ferenc reptéren

A Czech Airlines Prága-Budapest járata, és még négy másik, Budapestre tartó gép Vác térségében várakozik, hogy leszállhasson a Liszt Ferenc reptéren, ahol a havazás miatt egy pályát lezártak, a másikat folyamatosan takarítani kell.

Több járat késéssel érkezett, mások más, környező reptereken landoltak kedden a Liszt Ferenc repteret is sújtó havazás miatt. A Wizz Air Berlin-Budapest és a Ryanair Dublin-Budapest járata Pozsonyban, a Lufthansa Frankfurtból Budapestre tartó járata Bécsben, a Wizz Air Pristina-Budapest járata pedig Debrecenben szállt le.

A reptér két futópályája közül a 2-est lezárták, az 1-est folyamatosan takarítják.

Nemcsak a hó mennyisége a gond, hanem az erős havazásban a látótávolság is erősen korlátozott.

A Flightradar adatai szerint most már folyamatosan indítják és fogadják a gépeket, korábban azonban több gépnek is a légtérben kellett várakoznia. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.