Három órán át nyalta egy ház csengőjét egy kaliforniai férfi

A rendőrség a biztonsági kamera felvételei alapján azonosította Roberto Daniel Arroyót, aki órákon át nyalogatott egy kapucsengőt a kaliforniai Salinasban. "Azt hittem, hogy már mindent láttam, de ez viszi a pálmát" - nyilatkozta az esetről egy szomszéd, Francisco Javier Estrada az ABC helyi adójának, a KION-nak.

Roberto Daniel Arroyo három órán át nyalogatta Dunganék kapucsengőjét a kaliforniai SalinasbanFotó: Screenshot - ABC News

Arroyo a biztonsági kamera felvételei alapján három órán át nyalogatta a Dungan család csengőjét. A házaspár nem volt otthon, a gyerekeik viszont a házban aludtak.

Arroyo a felvételek alapján a csengőnyalogatás mellett még oda is vizelt Dunganék kertjébe. "Így utólag már nevetünk az egészen, mert hát gyakorlatilag nem bántott senkit, nem ártott semminek" - mondta Sylvia Dungan a KION-nak. A rendőrség tájékoztatása szerint Arroyót szabálysértéssel vádolhatják meg. Dunganék pedig alaposan lemosták a csengőjüket.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.