Hét sérültje van eddig a keddi havazásnak

Villamos a behavazott Krisztina körúton 2019. január 8-án.Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Országszerte heten sérültek meg a havazás miatti közlekedési balesetekben, nyilatkozta Dóka Imre, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője. Tájékoztatása szerint a tűzoltóknak hóesésben elakadt, árokba csúszott járműveket kellett menteniük, ezekben a balesetekben sérültek meg heten.

Dóka tájékoztatása szerint az elmúlt órákban országszerte harminc esetben riasztották havazással összefüggő esetekhez a tűzoltókat, főként a fővárosban, illetve Pest és BAZ megyékben. Tizenhét árokba csúszott és hat elakadt járműnek segítettek, a többi esetben kidőlt fa vagy leszakadt ág miatt hívták őket.

Az időjárási helyzet miatt átmenetileg 3,5 tonnás súlykorlátozást vezettek be Fejér megyében, a Bicske és Zsámbék közötti összekötő úton. Megközelíthetetlen településről, közműszolgáltatás kimaradásáról nem kaptak tájékoztatást. (Via MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.