Hét sérültje van eddig a keddi havazásnak

Villamos a behavazott Krisztina körúton 2019. január 8-án.Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Országszerte heten sérültek meg a havazás miatti közlekedési balesetekben, nyilatkozta Dóka Imre, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője. Tájékoztatása szerint a tűzoltóknak hóesésben elakadt, árokba csúszott járműveket kellett menteniük, ezekben a balesetekben sérültek meg heten.

Dóka tájékoztatása szerint az elmúlt órákban országszerte harminc esetben riasztották havazással összefüggő esetekhez a tűzoltókat, főként a fővárosban, illetve Pest és BAZ megyékben. Tizenhét árokba csúszott és hat elakadt járműnek segítettek, a többi esetben kidőlt fa vagy leszakadt ág miatt hívták őket.

Az időjárási helyzet miatt átmenetileg 3,5 tonnás súlykorlátozást vezettek be Fejér megyében, a Bicske és Zsámbék közötti összekötő úton. Megközelíthetetlen településről, közműszolgáltatás kimaradásáról nem kaptak tájékoztatást. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.