Kigyulladt egy autó a Petőfi-hídon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kigyulladt egy személyautó a Petőfi hídon január 8-án késő délután. A baleset miatt egy időre le kellett zárni a híd Pestre tartó sávjait.

Az eset egyik szemtanúja olvasónk volt, aki felvételt is készített a lángoló kocsiról.

Elmondása szerint a balesetben senki sem sérült meg. Egy fiatal nő vezette Opel Astra motorja kezdett el füstölni. A nő kiszált a kocsiból. Pár autós megállt, kis porral oltóval próbálták megfékezni a lángokat, azok azonban felkaptak.

UPDATE 16:43: A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángoló autót. Megerősítették, hogy a balesetben senki sem sérült meg. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.