Meghalt két magyar motoros Thaiföldön

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A thaiföldi Nation írta meg, hogy két magyar motoros, a 30 éves B. Ádám és a 28 éves B. Krisztián meghalt Bangkokban hétfőn késő este egy balesetben. A két magyar férfi motorral ütközött neki egy furgonnak, aminek a sofőrje, egy japán férfi is súlyosan megsérült.

A lumpini rendőrség azt mondta, az egyik motor olyan erővel ütközött egy japán férfi furgonjának, hogy az a jobb oldalára borult, a motor pedig utat tört magának a gépjármű utasterébe. (Blikk)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.