Két bal lábat photoshopoltak az ausztrál miniszterelnökre

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

A kétballábas miniszterelnök lett az új mém Ausztráliában.

Scott Morrison miniszterelnökről egy tökéletes politikai fotót szerettek volna csinálni: együtt a feleségével, a két lányával és az aranyos kutyával a természetben. De a végeredménnyel nem voltak elégedettek, így jött az utómunka, ahol viszont elkövettek egy hibát: a miniszterelnök jobb lábára egy bal lábat photoshopoltak.

A rosszul photoshopolt kép jobb szélén látható, hogy Scott Morrison ausztrál miniszterelnök jobb lábán is bal lábra való cipő van.

A miniszterelnök irodája közölte, nem kérték vagy hagyták jóvá a photoshopolást, a Morrison pedig szerda reggel arról posztolt, hogy nincs két bal lába, viszont lábszőre se nagyon van:

(Guardian)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.