Két bal lábat photoshopoltak az ausztrál miniszterelnökre

INTERNET
2019 január 09., 09:30
comments 130

A kétballábas miniszterelnök lett az új mém Ausztráliában.

Scott Morrison miniszterelnökről egy tökéletes politikai fotót szerettek volna csinálni: együtt a feleségével, a két lányával és az aranyos kutyával a természetben. De a végeredménnyel nem voltak elégedettek, így jött az utómunka, ahol viszont elkövettek egy hibát: a miniszterelnök jobb lábára egy bal lábat photoshopoltak.

photo_camera A rosszul photoshopolt kép jobb szélén látható, hogy Scott Morrison ausztrál miniszterelnök jobb lábán is bal lábra való cipő van.

A miniszterelnök irodája közölte, nem kérték vagy hagyták jóvá a photoshopolást, a Morrison pedig szerda reggel arról posztolt, hogy nincs két bal lába, viszont lábszőre se nagyon van:

link Forrás

(Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.