Mínuszok, latyak, szerda

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Macska küzdelme latyakkalFotó: Esteban Felix/AP

Borongós, latyakos, csípős nappal folytatódik a hét. Estig többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, csupán átmenetileg vékonyodhat, szakadozhat a felhőzet. Északkeleten folytatódik a havazás, de az ország nagyobb részében a pelyheket havas eső, néhol átmenetileg ónos eső, azaz 

szutyok váltja, és csak délutántól csap át a szórványos csapadék ismét havazásba, sőt itt-ott hózápor is lesz a meteorológiai szolgálat szerint. Az északnyugati szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +4 fok között várható, északkeleten lesz a hidegebb. Késő estére általában +1 és -6 fok közé hűl le a levegő.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.