75 kilogramm marihuána került elő egy autóból Röszkén

A police.hu képe a fogásról

A pénzügyőrök több mint 75 kilogramm marihuánát találtak egy autóban Röszkén egy autó dupla alvázában.

A NAV munkatársai egy szerb autót ellenőriztek, a Szerbiából Németországba tartó sofőr azt mondta, nincs nála semmi bejelenteni való. A pénzügyőröknek viszont feltűnt, hogy a raktér padozata eltér a gyári kialakítástól, ezért az autót átvizsgálták. 

Az ellenőrzésen a padozat két szélén egy-egy zsinórt vettek észre, amit meghúzva fel lehetett nyitni azt. A rejtekhelyről 68 csomagban több mint 75 kilogramm marihuána került elő. Ennek feketepiaci értéke több mint 150 millió forint. A sofőrt feljelentették. (MTI/police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.