75 kilogramm marihuána került elő egy autóból Röszkén

A police.hu képe a fogásról

A pénzügyőrök több mint 75 kilogramm marihuánát találtak egy autóban Röszkén egy autó dupla alvázában.

A NAV munkatársai egy szerb autót ellenőriztek, a Szerbiából Németországba tartó sofőr azt mondta, nincs nála semmi bejelenteni való. A pénzügyőröknek viszont feltűnt, hogy a raktér padozata eltér a gyári kialakítástól, ezért az autót átvizsgálták. 

Az ellenőrzésen a padozat két szélén egy-egy zsinórt vettek észre, amit meghúzva fel lehetett nyitni azt. A rejtekhelyről 68 csomagban több mint 75 kilogramm marihuána került elő. Ennek feketepiaci értéke több mint 150 millió forint. A sofőrt feljelentették. (MTI/police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.