Eltűnt egy francia harci repülő a svájci határnál

Gyakorló repülés közben szerdán eltűnt egy francia harci repülőgép a svájci határnál egy hóvihar közelében. A fedélzeten két pilóta volt, a hatóságok a keresésükre indultak.

A Mirage-2111D típusú vadászbombázó alacsonyan repült. Utoljára a franciaországi Doubs és Jura megye körzetében látták. Vészjelzést nem észleltek, amit a kép akkor ad le automatikusan, ha a pilóták katapultáltak.

A vadászbombázó szerda délelőtt indult az északkelet-franciaországi Nancy-Ochey légi bázisról. Eltűnését követően azonnal hegyi mentők, tűzoltók, katonai egységek kezdték kutatni. A térségben a sűrű köd és a hó miatt nagyon rosszak voltak a látási viszonyok. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.