Eltűnt egy francia harci repülő a svájci határnál

Gyakorló repülés közben szerdán eltűnt egy francia harci repülőgép a svájci határnál egy hóvihar közelében. A fedélzeten két pilóta volt, a hatóságok a keresésükre indultak.

A Mirage-2111D típusú vadászbombázó alacsonyan repült. Utoljára a franciaországi Doubs és Jura megye körzetében látták. Vészjelzést nem észleltek, amit a kép akkor ad le automatikusan, ha a pilóták katapultáltak.

A vadászbombázó szerda délelőtt indult az északkelet-franciaországi Nancy-Ochey légi bázisról. Eltűnését követően azonnal hegyi mentők, tűzoltók, katonai egységek kezdték kutatni. A térségben a sűrű köd és a hó miatt nagyon rosszak voltak a látási viszonyok. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.