Nemcsak Orbán Viktor tartott ám sajtótájékoztatót ma délelőtt, Karácsony Gergely is bejelentette, hogy köztérré alakítana egy parkolót

2019 január 10., csütörtök 10:36
94

Orbán Viktor rendkívül ritka, már-már kivételes sajtótájékoztatójának idejére időzítette saját főpolgármester-jelölti sajtótájékoztatóját Karácsony Gergely, aki a közös miniszterelnök-jelöltség után most a közös ellenzéki polgármester-jelöltséget próbálja megszerezni.

Karácsony a Városháza Park melletti elkerített parkolóban tartotta meg sajtótájékoztatóját, ahol be is jelentette, hogy főpolgármesterré választása esetén első intézkedése lesz, hogy tervpályázatot írjon ki a parkoló átalakítására. Elképzelése szerint ott "a város agóráját, főterét" kéne kialakítani.

Zugló polgármestere felfoghatatlannak nevezte, hogy harminc évvel a rendszerváltás után nem volt egy olyan városvezető sem, aki fontosnak érezte volna megüzenni a budapestieknek, hogy az önkormányzat értük van. "Nem volt egy olyan főpolgármester, aki fontosnak érezte világossá tenni minden polgár számára, hogy a hivatal dolgozóinak és a helyi politikusok autóinál fontosabbak ők" - fogalmazott, megjegyezve, a parkolóként üzemelő terület valószínűleg Budapest legértékesebb telke. (Via MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt