Nemcsak Orbán Viktor tartott ám sajtótájékoztatót ma délelőtt, Karácsony Gergely is bejelentette, hogy köztérré alakítana egy parkolót

POLITIKA
2019 január 10., 10:36
comments 90

Orbán Viktor rendkívül ritka, már-már kivételes sajtótájékoztatójának idejére időzítette saját főpolgármester-jelölti sajtótájékoztatóját Karácsony Gergely, aki a közös miniszterelnök-jelöltség után most a közös ellenzéki polgármester-jelöltséget próbálja megszerezni.

Karácsony a Városháza Park melletti elkerített parkolóban tartotta meg sajtótájékoztatóját, ahol be is jelentette, hogy főpolgármesterré választása esetén első intézkedése lesz, hogy tervpályázatot írjon ki a parkoló átalakítására. Elképzelése szerint ott "a város agóráját, főterét" kéne kialakítani.

Zugló polgármestere felfoghatatlannak nevezte, hogy harminc évvel a rendszerváltás után nem volt egy olyan városvezető sem, aki fontosnak érezte volna megüzenni a budapestieknek, hogy az önkormányzat értük van. "Nem volt egy olyan főpolgármester, aki fontosnak érezte világossá tenni minden polgár számára, hogy a hivatal dolgozóinak és a helyi politikusok autóinál fontosabbak ők" - fogalmazott, megjegyezve, a parkolóként üzemelő terület valószínűleg Budapest legértékesebb telke. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.