Nemcsak Orbán Viktor tartott ám sajtótájékoztatót ma délelőtt, Karácsony Gergely is bejelentette, hogy köztérré alakítana egy parkolót

Orbán Viktor rendkívül ritka, már-már kivételes sajtótájékoztatójának idejére időzítette saját főpolgármester-jelölti sajtótájékoztatóját Karácsony Gergely, aki a közös miniszterelnök-jelöltség után most a közös ellenzéki polgármester-jelöltséget próbálja megszerezni.

Karácsony a Városháza Park melletti elkerített parkolóban tartotta meg sajtótájékoztatóját, ahol be is jelentette, hogy főpolgármesterré választása esetén első intézkedése lesz, hogy tervpályázatot írjon ki a parkoló átalakítására. Elképzelése szerint ott "a város agóráját, főterét" kéne kialakítani.

Zugló polgármestere felfoghatatlannak nevezte, hogy harminc évvel a rendszerváltás után nem volt egy olyan városvezető sem, aki fontosnak érezte volna megüzenni a budapestieknek, hogy az önkormányzat értük van. "Nem volt egy olyan főpolgármester, aki fontosnak érezte világossá tenni minden polgár számára, hogy a hivatal dolgozóinak és a helyi politikusok autóinál fontosabbak ők" - fogalmazott, megjegyezve, a parkolóként üzemelő terület valószínűleg Budapest legértékesebb telke. (Via MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.