Vádat emeltek az ároktői férfi ellen, aki rendőri mivoltukban sértette meg a rendőröket

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség becsületsértés vétsége miatt emelt vádat egy 53 éves ároktői férfival szemben - olvasható az ugyeszseg.hu oldalon.

Azt írják, a vádlott tavaly, december 3-án este 10 körül, Ároktő belterületén részegen biciklizett. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőreinek feltűnt a férfi bizonytalan mozgása, így előbb követni kezdték, majd szirénával jelezték neki, hogy álljon meg„mivel rendőri intézkedést kívánnak foganatosítani vele szemben.” Sajnos nem állt meg, hanem kerekezett tovább otthona felé. A rendőrök végül a lakása közvetlen közelében igazoltatták és arra kérték, fújja meg az alkoholszondát. A férfi ekkor „trágár, durva, rendőri mivoltukat lealacsonyító kifejezéseket használva, szidalmazni kezdte a két járőrt és ezen magatartásával előállítása során, a szolgálati gépkocsiban sem hagyott fel.”

A férfi a nyomozás során beismerte tettét, melyet azzal indokolt, hogy gyűlöli a rendőröket, 

mert a vele haragos viszonyban lévő apósa is rendőrként dolgozott.

Az ügyészség a vádlottal szemben büntetővégzés meghozatalával, közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt a Tiszaújvárosi Járásbíróságnak, így az ügyben egy hónapon belül ügydöntő határozat születhet.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.