Meggyújtották még az utolsó csillagszórót a karácsonyfán, majdnem leégett a ház

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az utolsó csillagszórótól kapott lángra a karácsonyfa egy öreghegyi családi házban január 10-én este Székesfehérváron - közölte a katasztrófavédelem a Facebookon. A nappaliban feldíszített vágott fenyőn még két csillagszóró volt, először meggyújtották az egyiket, majd a másikat,

a második meggyújtása után azonban a karácsonyfa először füstölni, majd lángolni kezdett.

Forrás: OKF

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos kivitte a fát az épületből, majd elfojtotta a lángokat. A tűzben a karácsonyfa ágai elégtek, a nappali kormozódott, az emelet füsttel telítődött, de a gyors és határozott tetteknek köszönhetően a lángok nem terjedtek át a bútorokra, senki nem sérült meg - írták a tűzoltók.

Forrás: OKF

A katasztrófavédelem felhívta rá a figyelmet, hogy a feldíszített vágott fenyők már nagyon kiszáradtak, rendkívül gyúlékonyak, ezért az utolsó csillagszórókat már nem tanácsos meggyújtani a karácsonyfákon.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.