Olyan fiút láttam, hogy ez szerelem

Ma újságoltam a barátnőmnek, hogy egy olyan fiút láttam, hogy ez szerelem, ekkor említette a 444 "ilyen" rovatát. Külön jelnek érzem, hogy csütörtökön történt a dolog. 

Szóval: 

A 133E busszal tartottam hazafelé ma (2019.01.10.), amikor ez a zöld sapkás, szürke kabátos, magas, barna szemű úriember felszállt a Március 15. téren. Nem messze állt tőlem, egyből feltűnt. Épp az aznapi vizsgaélményeim újságoltam telefonon, amikor észbe kaptam, hogy le kell szállnom. Az ajtó felé menet, véletlenül (eskü nem szándékos volt) még sikerült kicsit meg is ütnöm a napsárga szatyrommal. Aztán 18:23-kor leszálltam a Szent Gellért téren. Hazafelé sétálva még vissza pillantottam a buszra. Összemosolyogtunk, úgy igazán. 

Tehát keresem ezt a magas, barna szemű, zöld sapkás, szürke kabátos úriembert. Túl keveset utaztunk együtt, úgy érzem :( 

Remélem, olvas 444-et! 

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.