Olyan fiút láttam, hogy ez szerelem

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ma újságoltam a barátnőmnek, hogy egy olyan fiút láttam, hogy ez szerelem, ekkor említette a 444 "ilyen" rovatát. Külön jelnek érzem, hogy csütörtökön történt a dolog. 

Szóval: 

A 133E busszal tartottam hazafelé ma (2019.01.10.), amikor ez a zöld sapkás, szürke kabátos, magas, barna szemű úriember felszállt a Március 15. téren. Nem messze állt tőlem, egyből feltűnt. Épp az aznapi vizsgaélményeim újságoltam telefonon, amikor észbe kaptam, hogy le kell szállnom. Az ajtó felé menet, véletlenül (eskü nem szándékos volt) még sikerült kicsit meg is ütnöm a napsárga szatyrommal. Aztán 18:23-kor leszálltam a Szent Gellért téren. Hazafelé sétálva még vissza pillantottam a buszra. Összemosolyogtunk, úgy igazán. 

Tehát keresem ezt a magas, barna szemű, zöld sapkás, szürke kabátos úriembert. Túl keveset utaztunk együtt, úgy érzem :( 

Remélem, olvas 444-et! 

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.