Ilyen az, ha lebuksz háztartási kisgépcsalás miatt, a zsaruk pedig a legjobb fotóidat veszik elő, hogy rád találjanak

A Budaörsi Rendőrkapitányság csalás vétség gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. Egy férfi magát háztartási kisgépszerelőnek kiadva tavaly szeptember 3-án Budaörsön tévedésbe ejtett egy embert azzal, hogy

az általa bemutatott szórólapon szereplő mosógépet kedvezőbb áron tudja értékesíteni számára, de végül lelépett az átadott pénzzel.

A budaörsi rendőrök most azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, az 59 éves pilisi Balogh Józsefet, akiről fényképek állnak rendelkezésre. De még milyen képek!

Balogh József jobbra  Forrás: police.hu
Balogh József balra Forrás: police.hu

A nyomozás adatai szerint a férfi több hasonló jellegű, más településeken elkövetett bűncselekményekkel is összefüggésbe hozható. Látta? Értesítse a rendőrséget, elérhetőségek itt.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.