Kiürítették a soroksári Ikeát

Az ATV vasárnap este közölte, hogy kiürítik a soroksári Ikeát. Egy olvasójuk jelezte nekik, hogy hangosbemondón keresztül vasárnap este arról tájékoztatták a vásárlókat, hogy egy műszaki hiba miatt azonnal el kell hagyniuk az bútoráruházat.

Azt is bemondták, hogy azok a gyerekek, akik a játszóházban voltak, az épület melletti játszótéren várják a szüleiket. (ATV)

Frissítés:  Az üzlet egy órával később újra megnyílt. A hvg.hu-nak az Ikea magyarországi kommunikációs vezetője a következőt nyilatkozta:

„A belső műszaki rendszer hibajelzése miatt rendelte el az áruház vezetése a kiürítést. Az üzletpolitikánk az, hogy ilyen esetben először elrendeljük a kiürítést, s csak utána kezdjük a kivizsgálást. Az üzemzavart elhárították, az áruház ismét fogadja a vásárlókat”.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.