Kiürítették a soroksári Ikeát

Az ATV vasárnap este közölte, hogy kiürítik a soroksári Ikeát. Egy olvasójuk jelezte nekik, hogy hangosbemondón keresztül vasárnap este arról tájékoztatták a vásárlókat, hogy egy műszaki hiba miatt azonnal el kell hagyniuk az bútoráruházat.

Azt is bemondták, hogy azok a gyerekek, akik a játszóházban voltak, az épület melletti játszótéren várják a szüleiket. (ATV)

Frissítés:  Az üzlet egy órával később újra megnyílt. A hvg.hu-nak az Ikea magyarországi kommunikációs vezetője a következőt nyilatkozta:

„A belső műszaki rendszer hibajelzése miatt rendelte el az áruház vezetése a kiürítést. Az üzletpolitikánk az, hogy ilyen esetben először elrendeljük a kiürítést, s csak utána kezdjük a kivizsgálást. Az üzemzavart elhárították, az áruház ismét fogadja a vásárlókat”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.