21 nőt zaklatott egy magyar biciklis az angliai Derby-ben, majdnem négy év börtönre ítélték

Három év kilenc hónap börtönre ítélte a közép-angliai Derby city bírósága egy 36 éves magyar férfit, aki alig három hónap alatt összesen 21 nőt zaklatott szexuálisan. 

Csaba biciklivel közlekedve molesztált, többnyire fogdosott, csókolgatott nőket, akik közül a legfiatalabb 13 éves volt. Volt egy 19 éves áldozata, akit kétszer is megtámadott. 

Csaba 2018 júliusa és novembere között követte el a zaklatásokat a város belvárosában. Az első támadásra júliis 29-én került sor, az áldozat pedig egy 17 éves lány volt. A támadó mindig ügyelt arra, hogy egyedül lévő nőket környékezzen és támadjon meg, és az esetek túlnyomó többségében kerékpárral közelített, hogy aztán a fogdosás és erőszakoskodás után gyorsan el is iszkoljon.  

A rendőrségi jelentés említi, hogy az áldozatokat nagyon megviselték a támadások, többen közülük sírva fakadtak. 

A férfi bő két éve, még 2016-ban költözött az angliai városba, felesége és lánya viszont Magyarországon él.

A helyi rendőrség honlapja azt is írja, hogy amint letöltötte büntetését, Csabát visszatoloncolják Magyarországra, ahol további két év fegyház vár rá, mert korábban tíz évet kapott egy csoportosan elkövetett fegyveres rablás miatt. (Daily Mail)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.