21 nőt zaklatott egy magyar biciklis az angliai Derby-ben, majdnem négy év börtönre ítélték

Három év kilenc hónap börtönre ítélte a közép-angliai Derby city bírósága egy 36 éves magyar férfit, aki alig három hónap alatt összesen 21 nőt zaklatott szexuálisan. 

Csaba biciklivel közlekedve molesztált, többnyire fogdosott, csókolgatott nőket, akik közül a legfiatalabb 13 éves volt. Volt egy 19 éves áldozata, akit kétszer is megtámadott. 

Csaba 2018 júliusa és novembere között követte el a zaklatásokat a város belvárosában. Az első támadásra júliis 29-én került sor, az áldozat pedig egy 17 éves lány volt. A támadó mindig ügyelt arra, hogy egyedül lévő nőket környékezzen és támadjon meg, és az esetek túlnyomó többségében kerékpárral közelített, hogy aztán a fogdosás és erőszakoskodás után gyorsan el is iszkoljon.  

A rendőrségi jelentés említi, hogy az áldozatokat nagyon megviselték a támadások, többen közülük sírva fakadtak. 

A férfi bő két éve, még 2016-ban költözött az angliai városba, felesége és lánya viszont Magyarországon él.

A helyi rendőrség honlapja azt is írja, hogy amint letöltötte büntetését, Csabát visszatoloncolják Magyarországra, ahol további két év fegyház vár rá, mert korábban tíz évet kapott egy csoportosan elkövetett fegyveres rablás miatt. (Daily Mail)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.