Kártyát vetett a jós a városi tévében: Azt látom, hogy a füzesabonyiak nem szeretnek menni

vallás
2019 január 15., 09:04
comments 100

Füzesabony Városi Televíziója mindent megtesz a közszolgálatiságért: év eleje apropóján behívták Ancikát, a kártyalátót. Ancika még ki sem szórta a lapokat, már bejelentette:

"szerencsésen fog Füzesabony jövője alakulni. (..) Szerencsés az év, Füzesabony jövője is szerencsés. De ehhez nagyon kellenek az emberek, hogy ők is szerencsések legyenek."

link Forrás

De nem csak pozitív hírekkel szolgált Ancika: "látta", hogy a füzesabonyiak nehezen mozdulnak, "nem szeretnek menni". A lapok azt súgták, hogy a helyiek nem szeretnek utazni. 

"Hát, tessék el lehet menni, ott a busz, ott a vonat,"

mondta Ancika. Szerinte a helyiek gondként élik meg, ha be kell menni Egerbe dolgozni.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.