Kétszer zsebelte ki a ugyanazt a férfit a szlovák nő

bűnügy
2019 január 15., 06:33

Erzsébetvárosi szórakozóhelyen kapták el azt a 45 éves szlovák nőt, aki kétszer is kizsebelte ugyanazt a férfit a napokban. Előbb szombat éjjel a tánctéren vette el az irattartóját, amit pénz nélkül egy közeli szemetes később meg is találtak.

A kizsebelt férfi visszament másnap a helyre, mert arra számított, hogy a feltételezett elkövető újra ott lesz. A Police.hu szerint a szlovák nő valóban megjelent a szórakozóhelyen, majd odament a férfihez, aki közben eljátszotta, hogy ittas. A nő ismét kivette zsebéből a pénzt, de a férfi

"ekkor már gyorsabb volt, és az esetet azonnal jelezte a biztonsági őrnek, aki a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta a tolvajt."

A II. kerületi Rendőrkapitányság Zseblopási Alosztályának nyomozói a szlovák állampolgárt lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.