Kétszer zsebelte ki a ugyanazt a férfit a szlovák nő

Erzsébetvárosi szórakozóhelyen kapták el azt a 45 éves szlovák nőt, aki kétszer is kizsebelte ugyanazt a férfit a napokban. Előbb szombat éjjel a tánctéren vette el az irattartóját, amit pénz nélkül egy közeli szemetes később meg is találtak.

A kizsebelt férfi visszament másnap a helyre, mert arra számított, hogy a feltételezett elkövető újra ott lesz. A Police.hu szerint a szlovák nő valóban megjelent a szórakozóhelyen, majd odament a férfihez, aki közben eljátszotta, hogy ittas. A nő ismét kivette zsebéből a pénzt, de a férfi 

"ekkor már gyorsabb volt, és az esetet azonnal jelezte a biztonsági őrnek, aki a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta a tolvajt."

A II. kerületi Rendőrkapitányság Zseblopási Alosztályának nyomozói a szlovák állampolgárt lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.