Kétszer zsebelte ki a ugyanazt a férfit a szlovák nő

bűnügy
2019 január 15., 06:33

Erzsébetvárosi szórakozóhelyen kapták el azt a 45 éves szlovák nőt, aki kétszer is kizsebelte ugyanazt a férfit a napokban. Előbb szombat éjjel a tánctéren vette el az irattartóját, amit pénz nélkül egy közeli szemetes később meg is találtak.

A kizsebelt férfi visszament másnap a helyre, mert arra számított, hogy a feltételezett elkövető újra ott lesz. A Police.hu szerint a szlovák nő valóban megjelent a szórakozóhelyen, majd odament a férfihez, aki közben eljátszotta, hogy ittas. A nő ismét kivette zsebéből a pénzt, de a férfi

"ekkor már gyorsabb volt, és az esetet azonnal jelezte a biztonsági őrnek, aki a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta a tolvajt."

A II. kerületi Rendőrkapitányság Zseblopási Alosztályának nyomozói a szlovák állampolgárt lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.