A Budapesti Értéktőzsde szerint Mészáros Lőrincé lett az év alaptőke-emelése

A BÉT szokás ismét megrendezte a BÉT Legek 2018 rendezvényét, és mint a 24.hu írja, az év alaptőke-emelésének járó díjat a Konzum Nyrt. kapta meg. A „Mészáros Lőrinc” alá tartozó tőzsdei vállalat erős évet zárt tavaly, ezt díjazhatta az értéktőzsde. 

Díjazták még az év befektetési szolgáltatóját, a díjat az OTP Bank Nyrt. kapta, míg a legnagyobb forgalmú részvénykereskedő cég a Concorde Értékpapír Zrt. lett.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.