Két héttel a lavina után még mindig keresnek egy síelőt Norvégiában

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A norvég rendőrség csütörtökön közölte, hogy további két síelő holttestét találták meg a hó alatt a keresőcsapatok. Négy embert január elején sodort el egy lavina.

A négy síelő, egy svéd nő és három finn férfi eltűnését január 2-án jelentették. Az 1442 méter magas Blabaerfjellet-csúcs felé tartottak, amikor nyomuk veszett. Az első holttestet szerdán találták meg a keresőcsapatok, csütörtökön pedig további kettőét. A negyedik holttestet továbbra is keresik. A hadsereg és a vöröskereszt huszonegy tagja vesz részt a keresési munkálatokban.

A holttesteket úgynevezett lavinajeladó segítségével sikerült megtalálniuk a keresőcsapatoknak. (MTI/dpa)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.