40 forintért vert meg egy férfit két kazincbarcikai útonálló

bűnügy
2019 január 18., 09:17
comments 98

Rablás miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 49 éves és egy 45 éves helyi férfival szemben, akik 2018. október 27-én 10 óra körül a kazincbarcikai Mátyás Király úton rátámadtak egy férfira a pénzét követelve, de a sértett nem akarta átadni a 40 forintját, ezért támadói bántalmazták, majd elvették tőle a pénzt.

40 forint
photo_camera 40 forint Illusztráció: Herczeg Márk/444

Az útonállók 2018. október 10-én, a Jószerencsét úton erőszakkal próbálták leráncigálni egy másik sértett pulóverét, de ekkor még zsákmány nélkül menekültek el a helyszínről.

Volt olyan alkalom is, amikor egy nőtől az egyikük elkérte a mobiltelefonját, de azt már nem adták vissza neki, sőt bántalmazták is.

A rendőrök nyomozást indítottak, és azonosították a gyanúsítottakat. 2018. november 3-án elfogták, és letartóztatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves férfit.

A szökésben lévő 49 éves elkövetővel szemben elfogató parancsot adtak ki, a napokban Dunakaeszin azonosították, elfogták, előállították, és letartóztatták. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.