A kiskunhalasi állovag először felajánlotta, hogy segít tolni az idős nő biciklijét, aztán inkább kirabolta

bűnügy
2019 január 18., 18:26
comments 110

Egy 74 éves asszony csütörtökön feljelentést tett a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki elvett tőle egy kisméretű táskát. Az idős nő a rendőröknek elmondta, hogy aznap dél körül hazafelé tolta a kerékpárját, amikor egy fiatal férfi odalépett hozzá.

Először felajánlotta a segítségét, amelyet az asszony elutasított, mire a férfi elkezdte rángatni a kormányon elhelyezett táskát.

Amikor a táska füle elszakadt, abban kutatni kezdett, és talált is egy bőrből készült kistáskát, amivel elszaladt. A tolvaj azzal nem volt tisztában, hogy a kifosztott asszony ebben a kis tartóban csupán a kerékpárja zárszerkezetét – egy láncot és lakatot – tárolta.

photo_camera Hazafelé tolta a kerékpárját Kiskunhalason

A kiskunhalasi nyomozók alig négy óra alatt beazonosították és elfogták a kifosztás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves helyi lakost, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.