A kiskunhalasi állovag először felajánlotta, hogy segít tolni az idős nő biciklijét, aztán inkább kirabolta

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Egy 74 éves asszony csütörtökön feljelentést tett a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki elvett tőle egy kisméretű táskát. Az idős nő a rendőröknek elmondta, hogy aznap dél körül hazafelé tolta a kerékpárját, amikor egy fiatal férfi odalépett hozzá.

Először felajánlotta a segítségét, amelyet az asszony elutasított, mire a férfi elkezdte rángatni a kormányon elhelyezett táskát.

Amikor a táska füle elszakadt, abban kutatni kezdett, és talált is egy bőrből készült kistáskát, amivel elszaladt. A tolvaj azzal nem volt tisztában, hogy a kifosztott asszony ebben a kis tartóban csupán a kerékpárja zárszerkezetét – egy láncot és lakatot – tárolta.

Hazafelé tolta a kerékpárját Kiskunhalason

A kiskunhalasi nyomozók alig négy óra alatt beazonosították és elfogták a kifosztás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves helyi lakost, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (Police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.