A szokásosnál is durvább tünetekkel támadja a kisgyerekeket az idei influenza

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke szerint idén sokkal erősebb tünetekkel támad az influenza, mint szokott, főleg a kisgyerekek esetében.

Póta György az RTL Híradónak azt mondta, lényegesebben több a magas lázzal birkózó kisgyerek.” Másfél-két napos, alig csillapítható, 39-40 fokos lázról beszélünk” - mondta Póta.

A múlt héten 20 ezer ember fordult influenzaszerű megbetegedés miatt orvoshoz. A Nemzeti Népegészségügyi Központ szakembere szerint nem csak az influenza, hanem több más vírus is terjed, ezek is okozhatják az erősebb tüneteket. Oltani ilyenkor már nem érdemes.

]


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.