Bréking: élesíti a Magyar Posta a Postai Azonosított Küldemények Követése projektjét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Áremelkedést, egyszerűsödést és a jövőt jelentette be egyszerre pénteken a Magyar Posta. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint 

  • a 30 grammos levél ára változatlan marad, az 50 grammosé 5 forinttal emelkedik,
  • az elsőbbségiek 5-5 forinttal drágulnak,
  • az üzleti ügyfeleket érintő, tömeges feladású közönséges levelek díja a tavalyi évhez hasonlóan átlagosan 9,4 százalékkal nő februártól.

Ezzel egy időben bejelentették, hogy a korábbi 7 helyett 4 súlykategória lesz a leveleknél a jövőben. És a jövő: júliustól élesedhet a tavaly tesztjelleggel indított projekt: a 

Postai Azonosított Küldemények Követése.

Online. Nyomkövetés. Az ajánlott küldeményeknél.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.