Bréking: élesíti a Magyar Posta a Postai Azonosított Küldemények Követése projektjét

Áremelkedést, egyszerűsödést és a jövőt jelentette be egyszerre pénteken a Magyar Posta. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint 

  • a 30 grammos levél ára változatlan marad, az 50 grammosé 5 forinttal emelkedik,
  • az elsőbbségiek 5-5 forinttal drágulnak,
  • az üzleti ügyfeleket érintő, tömeges feladású közönséges levelek díja a tavalyi évhez hasonlóan átlagosan 9,4 százalékkal nő februártól.

Ezzel egy időben bejelentették, hogy a korábbi 7 helyett 4 súlykategória lesz a leveleknél a jövőben. És a jövő: júliustól élesedhet a tavaly tesztjelleggel indított projekt: a 

Postai Azonosított Küldemények Követése.

Online. Nyomkövetés. Az ajánlott küldeményeknél.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.