Hallgat és maszatol a vizes vébét szervező állami cég

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egyre átláthatatlanabb és számon kérhetőbb a vizes vébét szervező cég működése, írja a 24.hu. A Bp2017 Kft. féléves késéssel adta csak le a mérlegét úgy, hogy előtte azt állította magáról, hogy könyvvizsgálatra nem kötelezett vállalkozás. Miközben az. A lap hiába érdeklődött a két ügyről, egyikre sem reagált a cég. Ahogy arra sem, hogy

miért került egyik évről a másikra a tárgyi eszközök közül a készletek közé a két, 1,6 milliárd forint értékű medence.

A cég a hallgatást professzionális szintre fejlesztette: még a másodfokú, jogerős bírósági ítélet sem számít. A 24.hu még most sem kap választ arra, hogy Hosszú Katinka klubja, az Iron Aquatics mennyiért használta a Duna Arénát.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.