Hallgat és maszatol a vizes vébét szervező állami cég

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Egyre átláthatatlanabb és számon kérhetőbb a vizes vébét szervező cég működése, írja a 24.hu. A Bp2017 Kft. féléves késéssel adta csak le a mérlegét úgy, hogy előtte azt állította magáról, hogy könyvvizsgálatra nem kötelezett vállalkozás. Miközben az. A lap hiába érdeklődött a két ügyről, egyikre sem reagált a cég. Ahogy arra sem, hogy

miért került egyik évről a másikra a tárgyi eszközök közül a készletek közé a két, 1,6 milliárd forint értékű medence.

A cég a hallgatást professzionális szintre fejlesztette: még a másodfokú, jogerős bírósági ítélet sem számít. A 24.hu még most sem kap választ arra, hogy Hosszú Katinka klubja, az Iron Aquatics mennyiért használta a Duna Arénát.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.