Sem a rendőrség, sem a minisztérium nem árulja el, hogy hányan fagytak meg eddig a télen

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hiába kérdezett körbe a Világgazdaság, nem kapott pontos választ arra a kérdésre, hogy hányan fagytak meg a tavalyi és a mostani télen Magyarországon.

  • A mentőszolgálat szerint ők csak a halál beálltát állapítják meg, az okát nem.
  • A rendőrség utolsó elérhető statisztikája erre vonatkozóan két évvel ezelőtti.
  • Az Emberi Erőforrások Minisztériuma úgy tett mintha meg sem kapta volna a kérdést.

Az Országos Rendőr-főkapitányság szerint a 2016-2017-es télen (2016. október 15. és 2017. március 1. között) fagyás miatt

  • közterületen 35;
  • magánterületen pedig 79 ember vesztette életét. 
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.