Zacher visszamenne a Honvédkórházba, de három hónapja válaszra sem méltatják

Egészségügy
2019 január 18., 09:02
comments 145

Egy betegszállítást végző cégnél orvosigazgató, klinikai toxikológiát tanít az egyetemen, havi kétszer 24 órában mentőzik, és fiataloknak tart előadásokat, sorolta elfoglaltságait a Honvédkórháznál augusztusban felmondó Zacher Gábor a Magyar Hangnak. Hozzátette: a következő félévben Budapesten tanít, de 

"a Honvédkórház, szemben az eddigiekkel, nem járult hozzá, hogy ott tartsam az órákat, habár azok a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ neve alatt futnak."

Zacher elmondta: október 17-én jelezte a Honvédkórháznak, hogy részállásban szívesen visszamenne, 

"mert hiányzik a betegágy melletti munka és a kollégáim. Ami érdekes, hogy a kérvényemre három hónapja nem kaptam választ."

Arra a kérdésre, hogy miért haragszanak rá egykori kollégái, úgy válaszolt, hogy 


"szerintem a kollégáim nem haragszanak rám, sőt. Hogy az intézmény vezetése miért, azt tőlük kellene megkérdezni."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.