Zacher visszamenne a Honvédkórházba, de három hónapja válaszra sem méltatják

Egészségügy
2019 január 18., 09:02
comments 145

Egy betegszállítást végző cégnél orvosigazgató, klinikai toxikológiát tanít az egyetemen, havi kétszer 24 órában mentőzik, és fiataloknak tart előadásokat, sorolta elfoglaltságait a Honvédkórháznál augusztusban felmondó Zacher Gábor a Magyar Hangnak. Hozzátette: a következő félévben Budapesten tanít, de 

"a Honvédkórház, szemben az eddigiekkel, nem járult hozzá, hogy ott tartsam az órákat, habár azok a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ neve alatt futnak."

Zacher elmondta: október 17-én jelezte a Honvédkórháznak, hogy részállásban szívesen visszamenne, 

"mert hiányzik a betegágy melletti munka és a kollégáim. Ami érdekes, hogy a kérvényemre három hónapja nem kaptam választ."

Arra a kérdésre, hogy miért haragszanak rá egykori kollégái, úgy válaszolt, hogy 


"szerintem a kollégáim nem haragszanak rám, sőt. Hogy az intézmény vezetése miért, azt tőlük kellene megkérdezni."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt