És azt ismerik, hogy az alpaka bemegy a látszerészhez?

ÁLLAT
2019 január 20., 06:37

Kisebb zavart okozott a bretagne-i Hennebont-ban egy elkóborolt alpaka. A lenyűgöző bundájú állat egy látszerész üzletében bukkant fel. A bolt, a Les Opticiens Mutualistes munkatársai rázárták az ajtót és riasztották a rendőröket.

link Forrás

Az alpaka a leírások szerint fél órán át csendben böngészte a bolt kínálatát.

Az optikusok azt gyanították, hogy a közeli cirkuszból szabadulhatott el, de a hatóságok végül előkerítették a gazdáját: az alpaka egy magánszemély tulajdona volt.

"Láttuk, ahogy a bolt előtt téblából. Megállt a fotocellás ajtó előtt, majd amikor az kinyilt, szép csendben beosont a boltba" - mondta a bolt egyik alkalmazottja a Le Telegramme újságnak. "Egyáltalán nem volt agresszív, csak tette a dolgát" - mondta. (Via BBC)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.