Leesett a hó

Jó reggelt kívánok, havas reggelre ébredhettek az ország középső és észak-keleti részein, ahol helyenként még ezekben a pillanatokban is havazhat. A nap nagy részében borult lesz az ég, késő délutántól ez északnyugaton, estétől pedig északon és másutt is felszakadozhat a felhőzet.

Havazásra déltől egyre több helyen, főleg a Dunától keletre várható havazás, a délkeleti, déli határvidéken havas eső is lehet. A meteorológia Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megyék mellett az összes tiszántúli megyére figyelmeztető előrejelzést adott ki a várható havazás miatt.

Ahogy az már lenni szokott havazáskor, a hőmérsékletek viszonylag enyhék lesznek, nappal mínusz 2 és 2, este mínusz 4 és 1 fok között alakulhatnak majd.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.