Otthon, egyedül halhatott meg Andy Vajna

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombaton még vidáman vacsorázott a barátaival Andy Vajna a Blikk információi szerint, a halálának nem volt semmi előjele. 

A filmproducert vasárnap reggel az ágya előtt fekve találta meg a gondnoka, aki azért ment fel a szobájába, mert Vajna a szokásától eltérően nem ment le reggelizni. A lap szerint megpróbálták újraéleszteni, sikertelenül. 

A Blikk azt írja, hogy a felesége, Vajna Tímea éppen az amerikai Aspen síterepén volt - bár a férje halála előtt 2 nappal még egy francia síparadicsomból posztolt Instagram-fotókat - és a hír hallatán azonnal hazarepült. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.