Ifj. Lomniczi Zoltán és a Pesti Srácok főszerkesztője megfejtették, pontosan kik is fenyegetik a sajtószabadságot

2019 január 22., kedd 11:00
263

„Nagyon érdekes döntést hozott - vagy hát számunkra, hogy úgy mondjam, sokak számára evidens döntést hozott a Központi Nyomozó Főügyészség” 

- így kommentálta Huth Gergely a Hír TV hétfő esti adásában azt, hogy az ügyészség szerint az ellenzéki képviselőkkel szemben jogos volt az erőszak az MTVA székházban, sőt, ellenük indul nyomozás közérdekű üzem megzavarása miatt. 

A műsor vendége a téma és a Századvég szakértője, Lomniczi Zoltán volt, akit Huth Gergely a beszélgetés elején vicceskedve emlékeztetett arra, hogy neki köszönhetően az egész ország a saját szemével láthatta, hogyan gyártják szóról szóra a propagandát a közmédiában. Majd rátértek a napi témára. Lomniczi szerint a többség azért eddig is úgy gondolta, hogy rendzavarást nem a biztonsági őrök, hanem az ellenzéki képviselők követtek el, fel is idézte a Századvég felmérését, mely szerint a megkérdezettek 60 százaléka csak a képviselők bohóckodásának tartotta az eseménysorozatot. 

Lomniczi és Huth szerint az Echo TV és a Hír TV szerkesztőségét is „megfenyegették” a tüntetők, ellenzéki képviselők pedig megpróbáltak bohózatot csinálni a műsorkészítésből. Ráadásul megtámadták az Echo TV stábjának kameráját is, csak ezekről nem számol be a balliberális média. A riporter és vendége végül arra a konklúzióra jutottak, hogy 

a sajtószabadságot nem a magyar kormány, hanem az ellenzék és a tüntetők fenyegetik.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt