Egy építőmunkás nem kapta meg időre a pénzét, ezért egy kis markolóval állt bosszút

Miután felküzdötte magát a lépcsőn, egy liverpooli szálloda éppen teljesen elkészült recepciója bánta a késedelmet:

Samuel White, aki a helyszínen javította a mennyezetet, azt mondta, „vagy jó 20-30 percig” tartott az ámokfutás, és az„ idióta egy mini markolóban” azt állította, 600 fonttal tartoznak neki, nem kapta meg a hónap közepéig sem. Épp a főnököt várta, hogy megjelenjen a pénzzel, de nem jött, ezért dühbe gurult, és a tettek mezejére lépett. A férfi elmenekült, a rendőrség eljárást indított. (Washington Post)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.