Szabadon engedték a francia hatóságok Chris Brownt

bűnügy
2019 január 23., 05:55

Kedd este már szabadon is engedték a francia hatóságok Chris Brownt, akit hétfőn reggel vettek őrizetbe két társával, nemi erőszak gyanújával.

A rapper ellen egy 24 éves nő tett feljelentést, aki azt állította, hogy Brown és társai január 15-én, egy szállodai lakosztályban megerőszakolták.

Brown amúgy büntetett előéletű, 2009-ben akkori barátnője, Rihana véresre veréséért ítélték közmunkára.

A francia törvények alapján az ügyészségnek összesen két napja volt rá, hogy vádat emeljen ellene. Mivel ez nem történt meg, kénytelenek voltak szabadon engedni. A nyomozást ugyanakkor folytatják a rapper és társai ellen.

Brown ügyvédje ugyanakkor azzal fenyegetőzik, hogy rágalmazás miatt bepereli az énekest erőszakkal gyanúsító nőt. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.