Egy 18 éves szíriai menekültet igazolt a menekültellenes Fidesz alelnökének focicsapata

futball
2019 január 24., 19:24

Az FTC egy, a Juventus utánpótlás-csapatában nevelt, 18 éves szír támadót igazolt.

link Forrás

Az FTC oldalán, sem a Nemzeti Sportban nem említették, hogy Ammar Ramadan családja Szíriából menekült Európába, ő maga a szíriai Edlibben született 2001. január 5-én. 13 évesen már a lombard junior ligában játszott, a családja 2015. októberben követte Olaszországba.

Kubatov Gábort, a menekültellenes Fidesz pártigazgatóját és alelnöke 2017-ben arról beszélt, hogy „nem tömeges gazdasági bevándoroltatással, hanem olyan helyzet kialakításával szeretnék megoldani a problémát [népességfogyás]”, és azt is mondta, hogy az ideérkező menekültek nem rendelkeznek papírokkal, nagyrészt fiatal férfiak, és miután a befogadások megtörténtek, jön a családegyesítés, ami ismét nagyobb számú bevándorlást eredményez.

Kubatovot az ősszel választották meg újabb négy évre az FTC elnökének, a parlamenti választás után az egyik első miniszterelnöki köszönet az FTC-t illette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.