Orbán beugrott az FTC-hez, hogy megköszönje a támogatást

POLITIKA
2018 április 10., 19:34
comments 197

A fradi.hu azt írja:

„Kedd délután magas rangú vendég érkezett a Népligeti Sportközpontba. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke megköszönte az elmúlt hetekben nemzeti ügyekben nyújtott támogatást a Ferencvárosi Torna Club vezetőinek, valamint korábbi és jelenlegi játékosainak. Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke apró figyelmességgel lepte meg a kormányfőt.”

link Forrás

Az biztos, hogy a Fidesz pártigazgatója a választáson nagyon odatette magát, és hogy Kocsis Máté mellett kampányoltak az 1990-es évek Fradi-sztárjai, illetve Böde Dániel labdarúgó is kiállt a nemzeti ügyért: felvállalta, hogy Fidesz-hívő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.