Eldőlt a választás: Alekosz és Böde Dani a Fideszre szavaz

politika
2018 április 07., 18:04
comments 306

A kilencvenes évek Fradi-sztárjai és sok más labdarúgó mellett Böde Dániel is kampányvideóval hálálja meg a focira költött milliárdokat.

link Forrás

A népszerű labdarúgónál jóval összetettebb érveléssel állt elő Nagy Alekosz celebritás. Annyira összetettel, hogy nem is tudom végig követni, inkább idézem:

„Lehetne itt beszélni utcán nőt hasbarúgó gyáva Habonyokról, sunyi Rogánokról, pöffeszkedő Vajnákról, arrogáns Lázárokról, pojáca Tiborczokról, de inkább nemteszem. 

Ehelyett elmegyek vasárnap és választom azt az embert, aki csak idő kérdése és minden fölsorolt problémát - minek után tőle függ - megold, aki számomra fölülemelkedik a fölsorolt slepp viselkedésén - mentalitásán, stílusán, aki humorával, határozottságával, emberközeliségével bebizonyította és elérte azt, hogy megkedveljem, szeressem, és hogy 2018-ban őt válasszam. 

Ez az ember: Orbán Viktor! Magyarország legjobb miniszterelnöke. 

Amúgymeg a Legnagyobbak! Erőszerint: Pintér - Orbán - Gyurcsány.”

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.