Havazás, hófúvás, ónos eső

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Jó reggelt kívánok, Csongrád és Békés megyék határ menti járásaiban ónos eső, Hajdú-Bihar északi, BAZ keleti, Szabolcs-Szatmár-Bereg nyugati járásaiban pedig hófúvás miatt van érvényben riasztás. Ónos eső miatt Hajdú-Biharban, hófúvás miatt Békésben és Jász-Nagykun-Szolnok megyében is figyelmeztetést adtak ki, havazásra Baranyától Szabolcs-Szatmár-Beregig a határmenti megyékben, illetve Jász-Nagykun-Szolnok megyében adtak ki figyelmeztetést.

Időjárásunkat csütörtökön is ugyanaz a mediterrán ciklon alakítja majd, mint szerdán, vagyis ismét csapadékzóna érkezik majd, ebből a meteorológia megfogalmazásában "vegyes halmazállapotú" csapadék hullik majd. A havazás kora este indulhat újra.

Ma enyhébb lesz az idő, mint szerdán volt, az ország déli részén már délelőtt fagypontig melegedhet a levegő. Délutánra már országszerte olvadni fog, Budapesten akár 4 fokot is mérhetnek. Estére fagypont köré hül a levegő, és az éjszaka se lesz mínusz 5 foknál hidegebb. Pénteken havazás, szombatra virradó éjszakára dermesztő fagyok jöhetnek.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.