Havazás, hófúvás, ónos eső

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jó reggelt kívánok, Csongrád és Békés megyék határ menti járásaiban ónos eső, Hajdú-Bihar északi, BAZ keleti, Szabolcs-Szatmár-Bereg nyugati járásaiban pedig hófúvás miatt van érvényben riasztás. Ónos eső miatt Hajdú-Biharban, hófúvás miatt Békésben és Jász-Nagykun-Szolnok megyében is figyelmeztetést adtak ki, havazásra Baranyától Szabolcs-Szatmár-Beregig a határmenti megyékben, illetve Jász-Nagykun-Szolnok megyében adtak ki figyelmeztetést.

Időjárásunkat csütörtökön is ugyanaz a mediterrán ciklon alakítja majd, mint szerdán, vagyis ismét csapadékzóna érkezik majd, ebből a meteorológia megfogalmazásában "vegyes halmazállapotú" csapadék hullik majd. A havazás kora este indulhat újra.

Ma enyhébb lesz az idő, mint szerdán volt, az ország déli részén már délelőtt fagypontig melegedhet a levegő. Délutánra már országszerte olvadni fog, Budapesten akár 4 fokot is mérhetnek. Estére fagypont köré hül a levegő, és az éjszaka se lesz mínusz 5 foknál hidegebb. Pénteken havazás, szombatra virradó éjszakára dermesztő fagyok jöhetnek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.