Havazás, hófúvás, ónos eső

Jó reggelt kívánok, Csongrád és Békés megyék határ menti járásaiban ónos eső, Hajdú-Bihar északi, BAZ keleti, Szabolcs-Szatmár-Bereg nyugati járásaiban pedig hófúvás miatt van érvényben riasztás. Ónos eső miatt Hajdú-Biharban, hófúvás miatt Békésben és Jász-Nagykun-Szolnok megyében is figyelmeztetést adtak ki, havazásra Baranyától Szabolcs-Szatmár-Beregig a határmenti megyékben, illetve Jász-Nagykun-Szolnok megyében adtak ki figyelmeztetést.

Időjárásunkat csütörtökön is ugyanaz a mediterrán ciklon alakítja majd, mint szerdán, vagyis ismét csapadékzóna érkezik majd, ebből a meteorológia megfogalmazásában "vegyes halmazállapotú" csapadék hullik majd. A havazás kora este indulhat újra.

Ma enyhébb lesz az idő, mint szerdán volt, az ország déli részén már délelőtt fagypontig melegedhet a levegő. Délutánra már országszerte olvadni fog, Budapesten akár 4 fokot is mérhetnek. Estére fagypont köré hül a levegő, és az éjszaka se lesz mínusz 5 foknál hidegebb. Pénteken havazás, szombatra virradó éjszakára dermesztő fagyok jöhetnek.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.