Megszólalt a menyasszony, akinek az esküvőről hurcolták el a vőlegényét a rendőrök

G. Mihályt a házasságkötő terem előtt fogták el a rendőrök. "Ott legalább saját adatait használta" - írták az esetről hivatalos Twitter-oldalukon. G.-t hónapok óta körözték közokirat-hamisításért, eddig ismerőseinél bujkált.

A Blikknek sikerült beszélnie G. menyasszonyával, Szilviával. "Bármi is történt, mi továbbra is imádjuk egymást. Még jobban szeretem Misit, amióta letartóztatták az esküvőnkön" - mondta az ezek szerint boldog feleség. Pedig saját bevallása szerint "szinte sokkot" kapott, amikor újdonsült férjét egyből a házasságkötő terem elől elvitték a rendőrök. "De tudtam, hogy semmi olyat nem követett el, ami megbocsáthatatlan" - folytatta.

Mint mondta, kapcsolatuk a nyáron kezdődött, "azóta minden titkunkat megosztjuk egymással". Azért azt elismerte, hogy nem ilyen mennyegzőre számított. "Azt mondjuk nem hittem, hogy nem tudjuk majd megünnepelni az egybekelésünket" - mondta, majd elmesélte, hogy az esküvő után már rohant is haza. "lekaptam magamról a menyasszonyi ruhát, és már indultam is a rendőrségre a férjem után" - mesélte.

G. amúgy csak egy éjszakát volt elzárva, szabadlábon védekezhet. Ő amúgy ártatlannak érzi magát. Az ügyészség szerint G. 2017 júniusában egy közúti ellenőrzéskor saját adatai helyett egy más, létező személy adatait adta meg, és alá is írta a valótlan adatokat tartalmazó nyomtatványt. Ő ugyanakkor most a Blikknek azt állította, hogy nem ő, hanem alkalmazottja vezette az autót, és az adott meg hamis adatokat a rendőröknek.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.