Őrizetbe vették a volt skót miniszterelnököt

Őrizetbe vette a skót rendőrség Alex Salmondot, Skócia volt miniszterelnökét, a skót nacionalista párt volt elnökét. A Guardian tudósítása szerint már csütörtök délután bíróság elé állíthatják.

Salmond ellen azután indított nyomozást a skót rendőrség, hogy a skót kormány saját, bizalmas belső vizsgálatot indított ellene két nő vádjai alapján, akik állítják, hogy Salmond évekkel ezelőtt szexuálisan zaklatta őket. A skót kormány tavaly augusztusban küldte meg erről a jelentését a rendőrségnek.

"Meg tudjuk erősíteni, hogy őrizetbe vettünk és meggyanúsítottunk egy 64 éves férfit" - közölte a skót rendőrség egyik szóvivője.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.