Újabb hétmilliárd forintot nyert el várbéli rekonstrukcióra a West Hungária Bau

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
A királyi pénzügyminisztérium épülete, egyelőre még a visszaépített tornyok nélkül.Fotó: botost/444.hu

Kihirdették, ki nyerte a Pénzügyminisztérium várbéli épületének folyamatban levő visszatornyosítására kiírt közbeszerzés győztesét. A beruházás második ütemét az elsőhöz hasonlóan a West Hungária Bau valósíthatja meg. A döntés annyiban nem meglepő, hogy rajtuk kívül más nem is pályázott a feladatra.

A hirdetmény szerint a WHB újabb nettó hétmilliárd forintot kap a feladatra. A munkákba alvállalkozóként bevonják a műemlék-rekonstrukciókat végző Belvárosi Építő Kft.-t, továbbá a Laki Üvegművészet Kft.-t, a Decolux Világítástechnikai Kft.-t, a restaurátori munkára a Consall Team Kft.-t, a Herling Kft.-t, az Ancien Bt.-t, az Artárium Stúdió Kft.-t és Páhi Attilát.

A beruházás első ütemére tavaly szeptemberben nettó 9,8 milliárd forint értékben szerződtek a WHB-val, vagyis az anakronisztikus épület újjáépítése és visszatornyosítása eddig már nettó 16,8 milliárd forintunkba kerül. (Via Napi.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.