Elütött egy biciklist munkába menet, megijedt, elmenekült és bement dolgozni

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre csütörtök reggel arról, hogy egy személyautó elütött egy kerékpárost Nádudvar és Hajdúszoboszló között. A bejelentő elmondta azt is, hogy a baleset után a gépkocsi vezetője anélkül továbbhajtott, hogy meggyőződött volna arról, hogy a biciklis megsérült-e, illetve a segítségét sem ajánlotta fel.

A sérült bicikli  Forrás: Police.hu

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a balesetet okozó gépkocsit és annak vezetőjét. A 26 éves nádudvari férfit munkahelyéről állították elő a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás adatai szerint a gépkocsi vezetője annyira megijedt a baleset után, hogy nem mert megállni, hanem továbbhajtott és bement a munkahelyére dolgozni.

Az autó  Forrás: Police.hu

A mentőszolgálat munkatársai a biciklist súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A Hajdúszoboszló Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. (Police.hu)