Úgy tűnik, Bernie Sanders indulna a 2020-as amerikai elnökválasztáson

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Yahoo News értesülései szerint a magát demokratikus szocialistának valló, 78 éves vermonti szenátor, Bernie Sanders rövidesen bejelenti, hogy ő is elindul a 2020-as amerikai elnökválasztáson. Sanders az előzőn is indul, de végül a demokrata jelöltségért folytatott versenyben alulmaradt Hillary Clintonnal szemben, aki meg a választást bukta el a republikánus Donald Trumppal szemben.

Sanders messze nem esélytelen. Szinte minden felmérés szerint ő lenne z egyik legtámogatottabb demokrata jelölt, különösen magas a támogatottsága a fekete és a latino szavazók körében, és van olyan felmérés is, ami szerint jelenleg is Bernie Sanders a legnépszerűbb, választott posztot viselő politikus az Egyesült Államokban.

Az, hogy a demokrata párti előválasztáson Hillary Clinton le tudta győzni Sanderst, jórészt annak is köszönhető, hogy akkor a szenátor szinte kívülállóként indult, alig volt támogatója a Demokrata Párt felelős pozícióiban. Ez azonban mostanra gyökeresen megváltozott, ő és emberei több reformot is átvertek a párton, és Sanders támogatói is kifejezetten megerősödtek a demokraták közt. (Yahoo News)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.